Potencyboost – Bemutatkozás

Potencyboost – Bemutatkozás

A potencyboost.com egy olyan online webáruház, mely azért jött létre, hogy az országban kapható legismertebb-, és legjobb erotikához kapcsolódó “drogériai” termékeket kínálja a Vásárlóknak.

Az oldalon belül vannak olyan termékek, amelyek csak nők vagy csak férfiak számára készültek, DE találhatunk olyanokat is, amiket mindkét fél egyszerre tud használni (pl.: vágykeltő cseppek). Termékeink kb. 10-12 nagy kategóriába sorolhatók, ahol találkozhatunk akár férfi potencianövelőkkel, női serkentő-stimulálókkal, férfi késleltetőkkel, női mellnövelőkkel vagy akár mind két fél számára használható feromonos parfümökkel, síkosítókkal.

A weboldalon található termékek nagy része folyamatosan kapható, azonban előfordulhat, hogy 1-1 terméknél ideieglenes készlethiány lép fel (ebben az esetben amint tudomásunk van róla értesítjük a Vásárlót).

Az árakat próbáljuk a piaci áraknak megfelelően szinten tartani, illetve igyekszünk mindig a legjobb áron kínálni a termékeket. Érdemes feliratkozni hírlevelünkre, hiszen ezen keresztül mindig értesülhetnek a legújabb akcióinkról.

A termékeket megvásárlására több fajta lehetőségük van; utánvétes fizetés (ebben az esetben a futárnak vagy az átvevő ponton kell fizetni az áru átvételekor), előre utalás (megrendelés után el kell utalni a végösszeget, majd az összeg beérkezte után küldjük a csomagot) és bankkártyás fizetés (Barion rendszeren keresztül, mely egy biztonságos online rendszer).

A rendeléseknél van egy minimális rendelési összeg, ugyanis részben dropship rendszerben dolgozunk, így plusz költségeinket kizárólag egy bizonyos összeghatár felett (3000-Ft-tól) tudjuk fedezni.

A rendelt termékek minden esetben diszkrét csomagolást kapnak, tehát semmilyen jel nem utal a csomag tartalmára, így nem kell amiatt aggódnia, hogy bárki meglátja átvételkor, hogy Ön mit rendelt.

A szállítás általában 1-3 munkanapot vesz igénybe a rendelés feldolgozásától. Futárral történő szállítás esetén 1 munkanap, csomagpontra történő szállítás esetén pedig 2-3 munkanap a szállítás.

A megrendelés menetét egy video teljes egészében bemutatja, így könnyen és gyorsan választ kap mindenre, ha véletlen nem sikerül elsőre rendelnie.

Bármi észrevételük van az oldallal írják meg nekünk nyugodtan!

Köszönjük, hogy elolvasta cikkünket!

A Potencyboost csapata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük